Hladno popravilo vozil

INDUSING d.o.o.

Vas je presenetila nevihta s točo? Ob vsakem času razpolagamo z več kot 150 tehniki, ki so v nenehni pripravljenosti na izvedbo.

Toča pada v okroglih oblikah ledenih delcev velikosti najmanj 0,5 cm. Meteorologi kot obilno točo označujejo delce velikosti 2,5 cm ali več. Poškodbe na vozilu pa lahko za seboj pusti že najmanjša toča, ki pa je v kombinaciji z močnim vetrom lahko tudi večja. V takšnih primerih lahko največja in najtežja zrna toče dosežejo hitrost padanja celo več kot 160 km/h.
Največje zabeleženo zrno toče v Ameriki je padlo 23. Julija 2010 v južni Dakoti, ki je v premeru merilo 20,3 cm in tehtalo 879 g. Med poškodbe, ki so posledica toče se uvrščajo udrtine na pločevini, manjkajoč lak, zdrobljena ali polomljena stekla in vetrobranska stekla, žarometi in zavorne luči, zunanja ogledala in okrasni elementi. V primeru, da je vaše vozilo utrpelo poškodbe, ki so posledica toče in so te morda le kozmetične, je kljub temu zelo pomembno da vozilo pred vožnjo celovito pregledate.

Popravilo udrtin, ki nastanejo na karoseriji vozila kot posledica toče, se izvaja s tehniko hladnega ravnanja pločevine, v tujini bolj poznano pod kratico PDR – paintless dent repair.
Naši strokovnjaki za hladna popravila pri svojem delu uporabljajo posebno orodje, s katerim na notranji strani dosežejo udrtino, in jo z rahlimi pritiski zgladijo tako, da se na zunanji strani poškodovanega dela pločevina povrne v prvotni položaj. V koliko udrtine ni mogoče doseči z orodjem, za popravilo uporabijo t.i. izvlečne čepe, ki jih je potrebno uporabiti v kombinaciji z posebnim lepilom, ki ne poškoduje laka vozila. Postopek hladnega popravila je zanesljiv in učinkovit postopek popravila, brez potrebnega kitanja ali ličenja poškodovane karoserije, za katerega so potrebne večletne izkušnje.

Po končanem popravilu vozila opravimo preverjanje oz. test kakovosti s sistemom driveNscan.

Izvajanje hladnega popravila vozil za:

  • Zavarovalne družbe
  • Avtohiše
  • Leasing družbe
  • Logistične družbe
  • Proizvajalce vozil
  • Zasebne stranke

Toča? Kjerkoli – mi smo tam!

Pri regionalnih škodah, ki so posledica toče smo na razpolago v najkrajšem možnem času. Naš sistem driveNscan za izvajanje cenitev vozil je v roku 72 ur v vašem kraju, postavljen in v polni pripravljenosti. S sistemom v kombinaciji z programsko opremo hitro in natančno zajamemo vse poškodbe ter preračunamo stroške popravila, z le eno samo vožnjo posameznega vozila.

Boljša in hitrejša obravnava škode ne obstaja. Prepričajte se sami!

Zakaj smo najboljša
izbira za vas

01.

Obsežnejše škodne dogodke premagamo v najkrajšem času!

02.

Profesionalno popravilo poškodb ki so posledica toče s pomočjo PDR-metode

03.

Zmeraj v koraku s časom v povezavi z napravami in metodami popravil

04.

Analiza škodnih podatkov v realnem času

05.

Učinkovito časovno načrtovanje terminov in komunikacije

06.

Hitro in natančno ovrednotenje škod

07.

Skupinsko delo – vrhunsko omreženo

Pri večjih škodnih dogodkih, ki so poslediča toče se odzovemo v najkrajšem možnem času, postavimo cenilne centre za naše partnerje ter pričnemo s popravili vozil!

Pošljite povpraševanja

Pošljite nam povpraševanje na vsa mobitna vprašanja, katera se vam porajajo v zvezi z našimi storitvami, preko kontaktnega obrazca spodaj.

KONTAKTNI OBRAZEC NE SHRANJUJE PODATKOV NA STREŽNIK! VAŠI PODATKI SO POSREDOVANI NA NAŠ EPOŠTNI NASLOV MM & PDR d.o.o. OBRAZEC BO NA EPOŠTO PODJETJA MM & PDR d.o.o. POSLAL ZAHTEVANE PODATKE ZNOTRAJ KONTAKTNEGA OBRAZCA. PRAV TAKO BOMO SHRANILI VAŠO PRIVOLITEV. PODATKE POTREBUJEMO, DA VAM LAHKO ODGOVORIMO. VAŠIH PODATKOV ZA DRUGE NAMENE NE OBDELUJEMO TER JIH NE POSREDUJEMO TRETJIM OSEBAM. VSEENO ME IZBRIŠITE PO KONČANEM POGOVORU!(NEOBVEZNO)

* Odgovorimo najkasneje v roku 24 ur.